Welkom bij La Lindos

 
 
 

Over mij en de Salon

Met heel veel plezier help ik mensen met mijn professie!

Welkom! Mijn naam is Linda Duivenvoorden en ik ben gecertificeerd huidspecialiste. Met mijn jarenlange kennis en vaardigheden, help ik graag iemand in mijn salon. Of u nu enkel komt ontspannen of huidproblemen hebt, met mijn passie voor verzorging en huid, help ik u graag op weg naar het beste resultaat.

Dagelijks mag ik met de mooiste producten werken, die ik persoonlijk heb geselecteerd.

Linda's Ervaring in vogelvlucht

Na mijn opleidingen sociaal pedagogisch werker -SPW- en sociaal pedagogisch hulpverlener -SPH- heb ik vijf jaar met liefde in de zorg gewerkt. Het was meteen duidelijk, ik wil graag met mensen werken!

Vervolgens ben ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste gaan halen en ben ik nu KOC gediplomeerd en ben ik erkend medisch huidspecialist. Elektrische ontharen, acne, camouflage therapie behoren tot de specialisaties die ik vaardig ben.

Zeven jaar lang heb ik mijn vaardigheden kunnen inzetten bij Wellness Centre "Spa Zuiver" in Amsterdam.

In 2016 heb ik besloten om door te gaan met mijn eigen salon "La Lindos". Dat was goed te combineren met mijn functie als moeder van twee lieve kinderen en vrouw te zijn van mijn lieve man waar ik als 23 jaar happy mee ben!

Iedere dag geniet ik van het werken in mijn eigen salon! Het persoonlijke contact, de mooie producten en het kunnen helpen van iemand is wat mijn baan mijn hobby maakt.